Bel ons: 0172 - 764 777

Acupunctuur

Acupunctuur
Wat is acupunctuur?
ACUPUNCTUUR, ONDERDEEL TCM Acus= naald Pungere= steken   Acupunctuur komt oorspronkelijk uit China en wordt daar al duizenden jaren toegepast als geneeswijze. Volgens de Chinezen behoort er in het lichaam evenwicht te bestaan tussen twee tege..
Electro acupunctuur
BIORESONANTIE VOLGENS VOLL / MESOLOGIE Electro-acupunctuur is een moderne vorm van onderzoek waarbij reacties van het lichaam cijfermatig worden vastgelegd. Hiermee is het mogelijk disfuncties op te sporen en het “mogelijk effect” van on..
Ooracupunctuur, auriculotherapie
OORACUPUNCTUUR Ooracupunctuur, auriculotherapie is een vorm van acupunctuur die al voor Christus werd toegepast. Pas in de jaren 50 bracht de fransman Dr. Paul Nogier als eerste het gehele menselijke lichaam in de vorm van reflexpunten in de vorm va..
Kinderen en acupunctuur
ACUPUNCTUUR EN KINDEREN Acupunctuur is een veilige en effectieve manier om ook klachten bij kinderen te kunnen behandelen. Er zijn geen bijwerkingen en het vervangt of ondersteunt de werking van medicijnen, zoals bijvoorbeeld antibiotica.  Ste..
Pijnbestrijding en acupunctuur
PIJNBESTRIJDING EN ACUPUNCTUUR Tal van pijnklachten zijn goed te behandelen met acupunctuur.  Dit zijn onder meer: hoofdpijn, klachten vanuit het bewegingsapparaat zoals artrose, peesontstekingen, reuma, spit, maagpijn, gynaecologische klachte..
Sport en acupunctuur
SPORTBEGELEIDING EN ACUPUNCTUUR {summary}..
Schedelacupunctuur
SCHEDELACUPUNCTUUR YNSA Yamamoto New Scalp Acupuncture (YNSA) en de Chinese schedelacupunctuur.   YNSA schedelacupunctuur en Chinese acupunctuur zijn vooral effectief voor de behandeling van neurologische aandoeningen en pijn. Zones van de ho..
Zwangerschap en acupunctuur
Acupunctuur en Zwangerschap Acupunctuur tijdens de zwangerschap is veilig voor moeder en kind. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het vrouwelijk lichaam. Hierdoor kan de lichamelijke en geestelijke balans verstoord raken. Dit kan leiden to..