Bel ons: 0172 - 764 777

Aanvullende therapie

Bachbloesemremedies
Bachbloesemremedies De bloesem-therapie is één van de meest verfijnde vormen van natuurgeneeswijzen omdat ze direct op de geest inwerkt en op deze manier een harmonie en evenwicht van de persoonlijkheid tot stand brengen. Deze bloesem-..
Werken met universele energie
ENERGIEBEHANDELING, REIKI Energiebehandeling of Reiki is een vorm van werken met universele energie.  Die energie wordt doorgegeven via de handen. Degene die de energie doorgeeft, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik...
Kleurenpunctuur
KLEURENTHERAPIE VOLGENS PETER MANDEL Kleurenpunctuur  De kennis van "meridianen" en acupunctuurpunten is door gebruik te maken van lichtstraaltjes goed toepasbaar bij jonge kinderen en bij angst voor naaldjes. In plaats van naalden wordt dan ..
Gewichtsbeheersing (afvallen)
AFVALLEN Acupunctuur kan een heel goede ondersteuning bieden aan mensen die op een gezonde manier een juist gewicht willen bereiken.  Allereerst is het van belang dat u in balans bent, dat zowel de kwaliteit als de hoeveelheid energie die u he..
4 Elementen
VERKLAREN MET 4 ELEMENTEN Verklaring (duiding) met behulp van de 4 elementen.    Naast de traditionele acupunctuurdiagnose heeft men “in het westen” behoefte aan concreetheid, dat wil zeggen tekst en getallen. Door gebruik t..