Bel ons: 0172 - 764 777

Belangrijke mededeling bij het maken van een afspraak!

Belangrijke mededeling bij het maken van een afspraak!

Geschreven op: zondag 01 november 2020

De deur van de praktijk is weer "beperkt" open:

Er is nu een andere manier van het benaderen van mensen. Deze rare tijd van de coronacrisis brengt grote veranderingen. Ook onze praktijk ontkomt daarom niet aan het voldoen van de risico beperkende regels vanuit de overheid. Dat betekent dat als je een afspraak in de praktijk hebt, het er dan anders uit zal zien. Alles voor jullie en onze veiligheid.

Daarom:

We dragen mogelijk een mondkapje, handschoenen en een witte jas en zo nodig een beschermbril. De praktijk is meer klinisch ingericht. Bij binnenkomst staat desinfectie klaar voor de handen van de bezoekers, op de behandelbank ligt nu papier in plaats van een laken etc.. Er wordt na ieder bezoek grondig ontsmet, rekeningen en recepten worden zoveel mogelijk digitaal afgehandeld.

Wij kregen en krijgen veel positieve reacties en blijken van medeleven en daar zijn we heel dankbaar voor.

Afspreken is weer mogelijk, waar moet je op letten:

Als er enige vorm van ziekteverschijnselen is dan willen wij dit graag van tevoren weten. Ook lichte verschijnselen van bijvoorbeeld keelklachten, hoesten, niezen en andere luchtweg aandoeningen. Als jij of een van je gezinsleden/huisgenoten in contact is/zijn geweest met iemand die Covid-19 infectie heeft, (in de afgelopen 2 weken te berekenen vanaf de dag van de afspraak), wordt bezien of het beter is de afspraak uit te stellen. Op de website staat eventueel een Corona Vragenlijst met zaken waar je aan zou kunnen denken.

Als er een afspraak staat gepland is het de bedoeling dat je alleen komt en stipt op tijd, om het contact met andere patiënten te vermijden. Als je te vroeg bent vragen wij je om alsjeblieft buiten te wachten. De wachtkamer is uit hygiënische overwegingen niet beschikbaar. Ga voor vertrek thuis nog naar het toilet, zodat binnen de praktijk zo min mogelijk gebruikt hoeft te worden gemaakt van het toilet. Direct na binnenkomst kun je je handen desinfecteren en daarna direct doorlopen naar de behandelruimte. Ik maak de deur voor je open, zodat je geen deurklinken hoeft aan te raken. Het is allemaal heel ongezellig, geen handen schudden en een meer saaie omgeving helaas. Bij het tafeltje staat bij binnenkomst links een stoel voor de patiënt en rechts voor ons. Op de behandelbank ligt papier, die na het bezoek weer wordt gereinigd en met nieuw papier wordt bedekt.
Bij deze ook het verzoek om zelf een handdoek mee te brengen. Bij vertrek maak ik ook weer de deur voor je open en kun je in de gang eventueel nogmaals je handen desinfecteren.

We hopen er op deze manier alles aan te doen dat we veilig met elkaar kunnen werken, want we willen je graag helpen op een verantwoorde manier. De praktijk is dus anders ingedeeld en de mogelijkheden om af te spreken zijn dan ook wat meer beperkt. Achter het masker zit gelukkig nog steeds een betrokken mens.

 

Tot ziens in de praktijk en hartelijke groeten,

 

Fred en Karin Pennock

 

W www.hetelement.net

T 0172-764777

M 06-20660609

E info@hetelement.net